Een ogenblik geduld a.u.b.

Good practices

Site externe inhuur gemeente Amsterdam

Principe

De Site Externe Inhuur is het digitale platform van de gemeente Amsterdam voor het inhuren van tijdelijke arbeidskrachten. Dit is dé plek waar specifieke aanvragen worden opengesteld voor bedrijven die personeel verhuren of detacheren én zzp'ers.

Varianten

Alle bedrijven kunnen zich aanmelden, maar zeker midden- en kleinbedrijven en zzp'ers zijn van harte welkom om via deze site mee te dingen naar het tijdelijk werk van de gemeente Amsterdam. Nadat u zich heeft geregistreerd en de gemeente Amsterdam u heeft laten weten dat u bent ingeschreven (= gekwalificeerd), kunt u reageren op aanvragen die u automatisch per mail ontvangt.

Voordelen

De gemeente Amsterdam wil een efficiënter inkoop- en inhuurproces. Sommige opdrachten hebben niet de omvang van het bedrag van een aanbesteding, maar wil de gemeente toch aan de beste bieder gunnen. Het team achter deze digitale marktplaats bewaakt de prijs én de kwaliteit van de aanbieders.

Nadelen
Succesfactoren
Faalfactoren
Toepassing

Raadpleeg de site van de gemeente Amsterdam.

Overig

Het stappenplan is als volgt:

1. Zodra een gemeentelijke organisatie tijdelijk extern personeel nodig heeft, wordt de aanvraag op de site geplaatst onder het desbetreffend vakgebied.
2. Leveranciers die zijn ingeschreven en gekwalificeerd, ontvangen automatisch bericht van een relevante aanvraag.
3. Als u interesse heeft in de vacature kunt u direct inloggen op de Site Externe Inhuur. Hier vindt u het uitgebreide functieprofiel, de eisen en wensen en de functie-eisen. Bovendien kunt u daar (voorafgaand aan het inschrijven) nog vragen stellen over de aanvraag. Indien u een compleet profiel en geschikt CV heeft, kunt u via de site een bieding doen binnen het aangegeven tijdsbestek.
4. Na sluiting van de indieningtermijn van de offertes genereert het systeem achter de Site Externe Inhuur op basis van het gescoorde aantal punten voor prijs/kwaliteit, automatisch een selectie van leveranciers. De recruiter van de Site Externe Inhuur controleert of de top-5 van de offertes voldoen aan de gestelde eisen en sturen deze door naar de inhurende manager die (een aantal van) hen uitnodigt voor een selectiegesprek.
5. De gegunde en niet-gegunde leverancier(s) ontvangen via de Site Externe Inhuur zo snel mogelijk bericht met betrekking tot de gunning.
6. Binnen drie tot vier weken publiceert de gemeente Amsterdam de definitieve gunning van de opdracht op TenderNed.nl.

Gebruikersinfo
ABF Admin / ABF Research / Klant
Keywords
externe inhuur; gemeente amsterdam

Commentaar van gebruikers